Bekijk hier de nieuwste fotos.

Welkom

Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]


Evenementen


IJT Almelo
13-01 apr

Instap toernooi Almere
10 dec

Graduaties
10 dechttp://www.megades.nl/

http://mi-security.com/

http://www.libra-sport.nl

http://onbeperktsport.nl/

Peilingen


JVIJ Sinterklaasfeest?Ik was er bij

Ik was er helaas niet bijGeplaatst door Menno
stemmen: 2
Voorgaande peilingenZoeken JVIJ.nl - LelystadToernooiverslag 30ste Frans Odijk toernooi te Wijk bij Duurstede

Op zaterdag 3 december 2016 deden 3 JVIJ judoka’s mee aan het Frans Odijk toernooi, terwijl de rest van JVIJ het Sinterklaasfeest aan het vieren was. Gelukkig was er in Wijk bij Duurstede ook reden voor feest. Met mooi 3 mooie podiumplaatsen hadden Zoë van den Berg: Goud, Snow Karssemeijer: Zilver en Pepijn Braam: Brons op het sterk bezette toernooi gehaald.
[ Lees de rest ... ]


zondag 04 december 2016 - 17:38:48 door Menno
Geplaatst in Wedstrijden | |   printervriendelijk    Examens 10 december 2016 - Examentijden

Zoals je weet zijn er op 10 december weer examens. Klik hier om te weten hoe laat jij examen moet doen. Kun je geen examen doen, meld je dan af en stuur een email, alleen dan kom je in aanmerking voor een herexamen, lees daarvoor ook de regels. Succes met de laatste trainingen en natuurlijk ook alvast succes met je examen.
[ Lees de rest ... ]


vrijdag 02 december 2016 - 17:46:02 door Menno
Geplaatst in Examens | |   printervriendelijk    Dex Elmont stopt met topjudo

"Ik stop ermee". Met deze woorden heeft Dex Elmont woensdag zijn afscheid als topjudoka aangekondigd. "Na 28 jaar is het over," begint Elmont zijn aankondiging, die afgelopen zomer in Rio de Janeiro actief was op zijn derde Olympische Spelen.Lees verder. Bedankt Dex!

woensdag 30 november 2016 - 15:42:40 door Menno
Geplaatst in JBN | |   printervriendelijk    Sinterklaasfeest 3 december informatie

Beste Judoka's en ouders,

Pietenklimbaan:
Op zaterdag 3 december vindt de Pietenklimbaan plaats in de gymzaal van Botter 40-75 in Lelystad.
De kinderen die in groep 1 tot en met 4 zitten van de basisschool verwachten we van 9.00-10.15 uur. De kinderen die in groep 5 en 6 zitten van de basisschool, zien we graag van 10.30 - 11.45 uur. Mocht u een verzoek hebben gedaan voor een speciale tijd, dan kunt u uw kind op deze tijd brengen. We hebben hier rekening mee gehouden. Kom in gemakkelijke sportkleding, zodat je alles mee kunt doen. Let op: ALLEEN judoka's kunnen meedoen met de Pietenklimbaan. Helaas mogen broertjes en zusjes niet mee/ook niet als begeleiding. We hebben genoeg hulp bij de klimbaan staan.

Beach party:
Het middagdeel begint om 14.00 uur en is om ongeveer 16.30 afgelopen. Dit deel is voor alle judoka's van groep 7 en hoger, die zich hebben aangemeld. Doe een zonnige sportieve outfit aan en neem je goede humeur mee!

In verband met de activiteiten is er zaterdag 3 december GEEN JUDOLES!!!

We zien jullie op 3 december!
Pauline, Jasper, Matthijs, Monique en Elly

dinsdag 29 november 2016 - 06:43:44 door Menno
Geplaatst in JVIJ Sinterklaas | |   printervriendelijk    Toernooiverslag 39e Int OHK Judotoernooi te Den Helder

In het grote sportcentrum Quelderduijn verzamelden verspreid over de hele dag 6 JVIJ judo’s. Zoë van den Berg behaalde een zwaar bevochten 2e plaats en Yoëlla Bax haalde een derde plaats. Storm Karssemeijer behaalde op zondag een mooie 3e plaats. Laura Besamusca, Ginato Florencia en Pepijn Braam vielen net buiten het podium ondanks zeer goede partijen judo te laten zien. Jelte van Ginkel moest tijdens het toernooi helaas wegens ziekte opgeven.
[ Lees de rest ... ]


dinsdag 29 november 2016 - 06:40:21 door Menno
Geplaatst in Wedstrijden | |   printervriendelijk    OFK 2017 - Datum 15 april

Op zaterdag 15 april 2017 vindt het Open Flevolands Kampioenschap plaats in Lelystad. Dit grote judotoernooi wordt georganiseerd door de eigen vrijwilligers van onze mooie judovereniging. We verwachten dat er ruim 500 judoka's, 90 vrijwilligers en 25 scheidsrechters deelnemen aan dit evenement in De Koploper te Lelystad. Later meer informatie.

Bekijk de website van het OFK.

dinsdag 29 november 2016 - 06:25:25 door Menno
Geplaatst in OFK2017 | |   printervriendelijk    Opentraining op di-wo-do avond vanaf 19.30uur

Voor een ieder die wil trainen buiten de gewone trainingstijden om is welkom op de dinsdag, woensdag en donderdag avond van 19.30-21.00uur. Deze trainingen zijn geschikt voor een ieder die zich wil richten op een examen, betere techniek, kata’s of gewoon zelf wil trainen. Dit is onder begeleiding van onze trainers. Heb je een partner nodig motiveer dan de judoka’s in je groep om mee te gaan

woensdag 23 november 2016 - 11:34:19 door Menno
Geplaatst in Trainers | |   printervriendelijk    Ga naar pagina       >>