Bekijk hier de nieuwste fotos.

Welkom

Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]


Evenementen


Lente toernooi
06 mei

G judo toernooi
07 mei

DK -12
13 meihttp://www.megades.nl/

http://mi-security.com/

http://www.libra-sport.nl

http://onbeperktsport.nl/

Peilingen


Vakantietraining?Ik ben erbij

Ik ga niets doenGeplaatst door Menno
stemmen: 32
Voorgaande peilingenZoeken JVIJ.nl - LelystadLesschema voor de meivakantie van 22 april t/m 6 mei

Hierbij in het lesschema voor de meivakantie van 22 april t/m 30 april. Van 1 t/m 6 mei hebben niet alle scholen meivakantie en zullen de reguliere lessen gewoon doorgang vinden. (Zie onderstaande). Heerlijk met zijn allen judoën in de meivakantie.
[ Lees de rest ... ]


woensdag 26 april 2017 - 07:06:06 door Menno
Geplaatst in Vakanties | |   printervriendelijk    Toernooiverslag Friese Masters 2017 te Stiens

Voor dit toernooi had alleen Pepijn Braam zich ingeschreven. Zoë van den Berg had zich ook ingeschreven en Zoë kwam uit voor Shoganai en behaalde een mooie bronzen plek.
[ Lees de rest ... ]


maandag 24 april 2017 - 07:47:35 door Menno
Geplaatst in Wedstrijden | |   printervriendelijk    Update wedstrijdjudoka van het jaar

Hierbij de stand van de wedstrijdjudoka van het jaar. Het seizoen is bijna ten einde nog een aantal wedstrijden te gaan. Welke bijna allen door een grote groep judoka’s bezocht zullen worden. Alles is nog mogelijk. Veel plezier en succes bij de komende wedstrijden.
[ Lees de rest ... ]


vrijdag 21 april 2017 - 08:14:33 door Menno
Geplaatst in Wedstrijdjudoka van het jaar | |   printervriendelijk    Toernooiverslag Bartje 2017 te Assen

Top Judo Lelystad deed met 11 deelnemers mee aan dit grote en sterke toernooi in het hoge noorden, waar de meeste grote clubs uit Nederland aanwezig waren. Met twee mooie zilveren medailles voor Yaël Schippers en Famke Linnebank, een derde plaats voor Zoë van den Berg, Elvin van Aken en Virgil Pinas en David Martendorp werden vierde, een zevende plaats voor Pepijn Braam was het resultaat van deze spannende en lange dag. Voor Storm en Snow Karssemeier, Paul van den Wijngaard, Cecilia Linnebank en Simon Martendorp hield het toernooi, ondanks een felle strijd, door het afvalsysteem al na twee partijen op.
[ Lees de rest ... ]


maandag 17 april 2017 - 07:16:17 door Menno
Geplaatst in Wedstrijden | |   printervriendelijk    Susanne Hoogveld officiële JBN dojo assistent

Susanne is de tiende judoka van Judo Vereniging IJsselmeer die geslaagd is als officiële JBN dojo assistent. Een mijlpaal waar wij als vereniging erg trots op zijn. Susanne ontving uit handen van trainer Dimitri Hoogveld haar diploma. De opleiding is intern verzorgt bij Judo Vereniging IJsselmeer, waarna de toetsingscommissie van de Judo Bond Nederland, na het inleveren van alle PVB verslagen het goed heeft goed gekeurd. Bestuur en trainers feliciteren Susanne Hoogveld.

[ Lees de rest ... ]


woensdag 12 april 2017 - 19:43:51 door Menno
Geplaatst in Trainers | |   printervriendelijk    Elles van Nimwegen officiële JBN dojo assistent

Elles is de negende judoka van Judo Vereniging IJsselmeer die geslaagd is als officiële JBN dojo assistent. Elles ontving uit handen van trainster Maureen Vos haar diploma. De opleiding is intern verzorgt bij Judo Vereniging IJsselmeer, waarna de toetsingscommissie van de Judo Bond Nederland, na het inleveren van alle PVB verslagen het goed heeft goed gekeurd. Bestuur en trainers feliciteren Elles van Nimwegen.

[ Lees de rest ... ]


woensdag 12 april 2017 - 19:41:39 door Menno
Geplaatst in Trainers | |   printervriendelijk    Toernooiverslag Instaptoernooi te Almere

Zaterdag 1 april hebben 12 judoka’s van JVIJ meegedaan aan het Instaptoernooi in Almere. Het Instaptoernooi is bedoeld om de judoka meer zelfvertrouwen te geven. Ze leren niet alleen actief zich te weren maar ook om te gaan met winnen en vooral met je gevoelens bij verliezen. Verliezen motiveert om je zelf te verbeteren. Elke judoka doet vier wedstrijden en krijgt naast, 10 bonuspunten voor het meedoen, 1 punt voor scheidsrechteroordeel, 7 punten voor winnen met Wazari of 10 punten voor winnen met een Ippon.
[ Lees de rest ... ]


maandag 03 april 2017 - 14:23:41 door Menno
Geplaatst in Wedstrijden | |   printervriendelijk    Ga naar pagina       >>